mbappe fotbollsspelare

Hem » Internationellt » Mbappe Flickvän – Läs mer om Kylian Mbappes Partner

Mbappe Flickvän – Läs mer om Kylian Mbappes Partner

okt 24, 2023

I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på en av de mest omtalade fotbollsspelarna i världen, Kylian Mbappe. Vi kommer att lyfta fram hans framstående karriär, men framför allt kommer vi att fokusera på hans privatliv, ett område som han själv valt att hålla relativt lågmält.

Vi kommer att granska hans tidigare förhållanden och ta reda på mer om hans nuvarande partner, vilket är huvudämnet för denna artikel. Vår strävan är att ge en välgrundad och detaljerad bild av Mbappes flickvän och sedermera partner.

Kylian Mbappes relation med Ines Rau

Kylian Mbappe, den framstående fotbollsstjärnan för Paris Saint Germain och Frankrikes lagkapten, har alltid föredragit att hålla sitt privatliv just det – privat. Trots detta har hans påstådda förhållande med den franska modellen Ines Rau blivit en av de mest diskuterade aspekterna av hans personliga liv.

Offentliga uppträdanden och sociala medier

Under en period var Mbappe och Rau ofta sedda tillsammans offentligt, vilket ledde till spekulationer om att de var ett par. De syntes först tillsammans på Cannes filmfestival och senare på en yacht, där Mbappe fotograferades medan han bar Rau. Deras interaktioner på Instagram, inklusive att de följde varandra, bidrog ytterligare till ryktena.

Rykten om uppbrott

Efter flera månader av spekulationer rapporterades det att Mbappe och Rau avslutat sitt förhållande. Mbappe slutade även följa Rau på Instagram. Det exakta skälet till deras uppbrott är okänt, eftersom ingen av dem har bekräftat det. Det har dock cirkulerat rykten om att Mbappe fick kritik från fans och sociala medier för sitt förhållande med Rau, inklusive homofobiskt missbruk från Argentinas supportrar under 2022 års FIFA World Cup i Qatar.

Kritik och missnöje

Mbappes påstådda förhållande med Rau var inte utan kontrovers. Kritiken han mötte på sociala medier, tillsammans med den potentiella skada det kunde ha på hans kommersiella och marknadsföringsvärde, tros vara en orsak till det ryktade uppbrottet. Det är dock viktigt att notera att den sanna anledningen bakom deras separation förblir okänd.

Att navigera i rampljuset är aldrig lätt, särskilt när det gäller ens personliga liv. Kylian Mbappes förhållande med Ines Rau är ett exempel på detta. Trots de utmaningar och kritik de mötte, lyckades båda fortsätta med sina framgångsrika karriärer. I nästa avsnitt kommer vi att lära känna Ines Rau lite bättre och ta reda på mer om hennes liv och karriär.

Är Ines Rau Mbappes Flickvän?

Ines Rau är mer än bara en person som förknippas med Kylian Mbappe. Hon är en framstående modell och en stark förespråkare för transrättigheter. Hennes liv och karriär är lika fascinerande som de är inspirerande.

Ines Rau: Modell och transaktivist

Ines Rau, en 33-årig fransk modell av algerisk härkomst, har gjort betydande framsteg inom modeindustrin. Hon är kanske mest känd för att ha varit Playboy-magasinets Playmate of the Month för november 2017, vilket gör henne till den första öppet transsexuella Playmate någonsin. Här är hennes instagram om du är intresserad av att se mer om Ines:

Rau föddes i Paris och genomgick könsbekräftande kirurgi vid 16 års ålder. Hon höll sin sexualitet dold för allmänheten fram till sin 24-årsdag. Rau beskriver sin övergång som befriande och har sedan dess blivit en stark förespråkare för transrättigheter. Hon har medverkat i nyhetsprogram och har varit med på Paris Fashion Week. Med över en miljon följare på Instagram har Rau en betydande plattform för att sprida sitt budskap och inspirera andra.

Relationen med Kylian Mbappe

Ines Rau och Kylian Mbappe tillbringade en tid tillsammans, vilket ledde till många spekulationer om deras förhållande. Med Kylian Mbappes otroliga lön så kunde de såklart leva ett riktigt drömliv. Trots att de aldrig offentligt bekräftade sin status som ett par, var det tydligt att de hade en nära relation. De syntes ofta tillsammans offentligt och följde varandra på Instagram.

Men, precis som alla offentliga figurer, var de inte immuna mot kritik. Deras påstådda förhållande mötte en del motstånd och det rapporterades att Mbappe fick ta emot homofobiskt missbruk från fotbollsfans. Detta kan ha påverkat deras relation och kan vara en av orsakerna till deras uppbrott, även om den verkliga anledningen till deras separation förblir okänd.

Ines Rau och hennes offentliga bild

Rau har alltid varit öppen med sin transidentitet och har använt sin plattform för att förespråka för transrättigheter. Hennes relation med Mbappe kan ha varit kontroversiell för vissa, men det är tydligt att hon inte låter detta definiera henne. Istället fortsätter hon att inspirera och påverka genom sitt arbete som modell och aktivist.

Ines Rau är mer än bara en tidigare Mbappe flickvän. Hon är en modell, en aktivist och en förebild för många och hennes berättelse fortsätter att inspirera och påverka.

Mbappes flickvän idag

Efter att ha avslutat sitt påstådda förhållande med Ines Rau, har Kylian Mbappe nu uppmärksammats för att vara tillsammans med en annan framstående modell, Stephanie Rose Bertram.

Vem är Stephanie Rose Bertram?

Stephanie Rose Bertram, eller Stefanie Bertram-Rose som hon ibland kallas, är en belgisk modell som har gjort sig ett namn inom modeindustrin. Hon har belgiska, portugisiska, schweiziska och senegalesiska rötter, vilket ger henne en unik och exotisk skönhet som har fångat uppmärksamheten hos många stora modehus.

Bertram började sin karriär vid 16 års ålder och har sedan dess arbetat med flera framstående varumärken och designers, inklusive Prada, Balmain och Tom Ford. Hon har också medverkat i Sports Illustrated Swimsuit Issue, vilket är en stor bedrift för varje modell.

Stephanie Rose Bertram och Kylian Mbappe

Bertram och Mbappe har setts tillsammans vid flera tillfällen, vilket har lett till spekulationer om att de är ett par. Även om de inte har bekräftat sin relation offentligt, har deras gemensamma uppträdanden och interaktioner på sociala medier gett tillräckligt med bevis för att antyda att de är mer än bara vänner.

Bertram har visat sitt stöd för Mbappe på Instagram, där hon ofta delar bilder av honom och skriver uppmuntrande meddelanden. Hon har även setts på flera av hans fotbollsmatcher, vilket ger ytterligare bevis på deras nära band.

En privat relation

Trots den uppmärksamhet som deras påstådda förhållande har fått, har både Bertram och Mbappe valt att hålla detaljerna i deras relation privata. De delar sällan information om deras personliga liv på sociala medier, vilket gör det svårt att bekräfta den exakta statusen för deras förhållande.

mbappe med vm pokalen

Detta är inte ovanligt för Mbappe, som tidigare har valt att hålla sina relationer utom rampljuset. Med tanke på den kritik och kontrovers som hans tidigare förhållande med Ines Rau orsakade, är det förståeligt att han nu väljer att vara mer diskret.

Stephanie Rose Bertram: Mer än bara en “Mbappe flickvän”

Precis som Ines Rau, är Stephanie Rose Bertram mer än bara en person som förknippas med Kylian Mbappe. Hon är en framstående modell med en framgångsrik karriär och hennes berättelse är lika intressant som den är inspirerande.

Oavsett statusen för deras relation, är det tydligt att både Bertram och Mbappe fortsätter att göra framsteg inom sina respektive karriärer. De är båda unga, framgångsrika och begåvade och vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för dem, både individuellt och tillsammans.

En Intressant Inblick i Kylian Mbappes Personliga Liv

Kylian Mbappes privatliv är lika fascinerande som hans framstående fotbollskarriär. Det är inte alltid lätt att vara i rampljuset och det är ännu svårare att hålla sitt privatliv privat. Men det är precis vad Mbappe har lyckats göra. Hans tidigare förhållande med Ines Rau och hans påstådda nuvarande förhållande med Stephanie Rose Bertram ger oss en inblick i hans personliga liv utanför fotbollsplanen.

Ines Rau, en framstående modell och aktivist, var mer än bara en Mbappe flickvän. Hon är en kraft att räkna med och hennes historia är både inspirerande och påverkande. Trots de utmaningar och kritik de mötte, fortsatte både Rau och Mbappe att blomstra inom sina respektive karriärer.

Även Stephanie Rose Bertram är mer än bara en Mbappe flickvän. Hon är en framstående modell med en framgångsrik karriär och en stark karaktär. Oavsett statusen för deras relation, är det tydligt att båda Bertram och Mbappe fortsätter att göra framsteg inom sina respektive karriärer.

Det är viktigt att komma ihåg att även om vi ofta fokuserar på Mbappes framstående fotbollskarriär, är han också en person med ett privatliv. Hans val av partners avslöjar en man som värderar framgång, styrka och individualitet.

Det är förståeligt att Mbappe föredrar att hålla sitt privatliv utom rampljuset, särskilt med tanke på den kritik och kontrovers som hans tidigare förhållande med Ines Rau orsakade. Det är dock tydligt att hans val av partners, vare sig det är Rau eller Bertram, speglar hans egen karaktär och värderingar.

Kylian Mbappes personliga liv är lika intressant som hans fotbollskarriär och det ger oss en djupare förståelse för mannen bakom fotbollsstjärnan. Genom att lära känna hans partners får vi också en inblick i hans värld utanför fotbollsplanen.

Oavsett vem som är Mbappes flickvän, så är det tydligt att Mbappe har en förmåga att attrahera starka och framgångsrika kvinnor. Hans val av partners avslöjar en man som värderar framgång, styrka och individualitet. Och det är precis dessa kvaliteter som har gjort honom till en av de mest framstående fotbollsspelarna i världen.

Relaterade artiklar

7 lag att ha koll på i Champions League 2024

7 lag att ha koll på i Champions League 2024

Den första juni smäller det! I år spelas finalen av UEFA Champions League på Englands största stadion: Wembley Stadium. De två lag som lyckats ta sig hela vägen fram kommer att möta varandra i den slutgiltiga fighten om den 7,5 kg tunga trofén. Eventet lockar miljoner...

Nya vanor för fotbollsfans

Nya vanor för fotbollsfans

Fotbollsfans världen över omfamnar nya vanor, för en ändrad livsstil. Med fokus på att minska tobaksanvändningen, har allt fler börjat beställa nikotinpåsar, för att få ett tobaksfritt alternativ. I den här artikeln undersöker vi denna trend och hur den påverkar...

Planera en oförglömlig fotbollsresa med dessa tips

Planera en oförglömlig fotbollsresa med dessa tips

Att planera en fotbollsresa kan vara både en spännande och minnesvärd upplevelse. För att se till att din resa blir så bra som möjligt, är det viktigt att skapa en detaljerad reseplan, välja rätt destination och hitta de bästa biljetterna till fotbollsmatchen. ...