Detta är Fotbollslobby.se och teamet bakom!

Fotbollslobby.se grundas

Under sommaren 2022 så grundades Fotbollslobby.se. Vi kände att vi hade mycket fotbolls-tankar vi ville skriva om och våra åsikter har alltid varit starka. Vi hoppas att du hittar vad du söker här – och välkommen in!

Vad vi vill uppnå

Ja vad vill vi egentligen uppnå med denna sida som bara handlar om fotboll? Nummer 1 är såklart att endast skriva om fotboll, även om pennan drar sig åt andra riktningar ibland.

Vi valde att avgränsa oss endast till fotboll eftersom det också är en av de största och mest populära sporterna i världen.

Vad vi vill skapa kan egentligen sammanfattas i dessa punkter:

  • Underhållning
  • Nostalgi
  • Väcka känslor

Hur vi samlar vår information

På Fotbollslobby.se så samlar vi in vår information på lite olika sätt. Vi använder alltid bra källor för våra artiklar och blandar det även med böcker och självklart vår egen kunskap. Sedan lägger vi också stor vikt vid våra egna åsikter och i rankinglistor så är det oftast just dessa som ligger till grund för ordning och liknande.

I övrigt samlar vi information som man gör när man vill skriva om något nytt: Via nyheter, andra sidor på internet och böcker på biblioteket

Vad kan du hitta på Fotbollslobby?

Som du säkert har märkt så har vi valt att dela in våra artiklar i flera olika kategorier – detta för att du som besökare ska få intressanta förslag på merläsning. Våra kategorier är bland annat:

  • Damfotboll
  • Internationell fotboll
  • Svensk fotboll